Berghorst Bos Wijnen

Nieuws

Even Voorstellen: Lindy Timmerhuis

In onze nieuwe rubriek ’Even Voorstellen’ maakt u kennis met onze collega’s van Berghorst & Bos Wijnen en Berghorst Danken. Van de jongens in het magazijn, tot onze collega’s op kantoor en de personen in de buitendienst.

Benieuwd wie u altijd aan de lijn heeft bij het doorgeven van uw bestelling? Wij stellen u graag voor aan Lindy Timmerhuis, Receptie & Order Entry

Ik heb 5 jaar geleden stage gelopen bij Berghorst en deed toen de opleiding secretarieel medewerker. Toen ik deze had afgerond heb ik er voor gekozen om nog een jaar voltijd naar school te gaan en de opleiding secretaresse te doen. Toen deze eenmaal afgerond was kon ik aan het werk bij Berghorst Dranken / Berghorst & Bos Wijnen en dit doe ik inmiddels iets langer dan 3 jaar.

Mijn werkzaamheden zijn o.a. receptie, bezoekers ontvangen, telefoon, orders aannemen en invoeren, in- en uitgaand e-mail verkeer, archiveren, facturering en een klein stukje van de debiteurenadministratie.

Het leukste aan mijn werk vind ik dat geen dag hetzelfde is. Je begint de dag en je ziet wel wat er komt. Dit ligt ook aan de telefoontjes wat je krijgt.

Het contact met de klanten is nog het allerleukste. Klanten die telefonisch een bestelling doorgeven heb ik wekelijks aan de lijn en hier bouw je dan ook een band mee op. Soms staat er een klant aan de balie en hoor ik alleen aan de stem wie hij of zij is, dan heb je er opeens een gezicht bij.

Mijn lievelingswijn is toch de Hugo van Le Contesse of de Berg und Wald van Christoffel. Ik ben meer van de zoete wijnen zoals je ziet.  Deze drink ik graag als ik op stap ga met vriendinnen. Maar de Sauvignon Blanc van Vega Corcoles vind ik ook erg lekker! 

Terug »