Berghorst Bos Wijnen

Nieuws

Even Voorstellen: Bob Kendle

In onze rubriek ’Even Voorstellen’ maakt u kennis met onze collega’s van Berghorst & Bos Wijnen en Berghorst Danken. Van de jongens in het magazijn, tot onze collega’s op kantoor en de personen in de buitendienst. 

Deze maand stellen wij u graag voor aan Bob Kendle, logistiek teamleider.

 

Nadat ik bij DEGA Verkeersinfra had gewerkt als monteur verkeerstechniek ben ik 3 jaar geleden bij Berghorst begonnen. Ruim 2 jaar heb ik op de vrachtwagen gezeten en de klanten bevoorraad, waardoor ik onze klanten goed heb leren kennen.
Nu werk ik reeds een jaar in het magazijn als logistiek teamleider en heb hiernaast nog een eigen bedrijf: The Bootcamp Factory.


Mijn werkzaamheden bij Berghorst Dranken en Berghorst & Bos Wijnen zijn het logistieke team aansturen, controle op de uitgaande goederen en planning.


Wat het werk zo leuk maakt is dat we een gezellig en gemotiveerd team hebben en er veel afwisseling is door de seizoensgebonden evenementen en producten. Door goed mee te denken met de klanten krijgen we veel positieve reacties.


Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar een droge witte wijn en daarna komt de rosé.
Een koel glas Vi
ña Galana wit is een van mijn favorieten. Bij speciale gelegenheden schenk ik het liefst de Cata de Morante van Finca los Aljibes.

Terug »