Berghorst Bos Wijnen

Nieuws

Even Voorstellen: Arjan Gerrits

In onze rubriek ’Even Voorstellen’ maakt u kennis met onze collega’s van Berghorst & Bos Wijnen en Berghorst Danken. Van de jongens in het magazijn, tot onze collega’s op kantoor en de personen in de buitendienst. 

Deze maand stellen wij u graag voor aan Arjan Gerrits,
Allround magazijnmedewerker inkomende goederen.


 

Arjan:

“Dit jaar werk ik al weer 10 jaar voor Berghorst Dranken. Om precies te zijn ben ik op 24-12-2007 begonnen. Na mijn opleiding Facilitaire en Sociaal Juridische Dienstverlening ben ik aan de slag gegaan als chauffeur bij schoonmaakorganisatie ISS voor het distribueren van schoonmaakartikelen.

 

Mijn werkzaamheden in het magazijn bij Berghorst Dranken zijn de inkomende goederen -dat wil zeggen de diverse frisdranken, bieren en sinds 2010 ook de wijnen van Berghorst & Bos Wijnen- controleren en alles op FIFO (First In First Out) wegzetten. Maar ook materiaal van beurzen en evenementen wat terug komt. In ons magazijn van ca 300 m2 weet ik dus waar elke fles staat!


De wijnen houden we in ons speciale, geklimatiseerde wijnmagazijn op voorraad . In het begin was dit best lastig met alle verschillende soorten, maar gelukkig hebben Bart en Jeroen ons goed wegwijs gemaakt in de wijnwereld.

 

Het leukste aan mijn werk vind ik dat elke dag weer anders is en er niet een hetzelfde.

 

Mijn lievelingswijn: Squinzano, Cantine de Falco voor bij de pasta!
Maar merendeels ben ik toch een bierliefhebber ;-) ”.

Terug »