Berghorst Bos Wijnen

Nieuwsoverzicht

24-4-17 Masterclass Asperges & Wijn

 

Lees verder >>

Gekoelde rode wijnen

 

Lees verder >>

Masterclass asperges & wijn

 

Lees verder >>

Laudun - Lars Daniëls,Perswijn

Advies serveertemperatuur

 

Lees verder >>

In onze wijnkelder: Feyles

 

Lees verder >>

Nieuw in onze wijnkelder: Pradio

 

Lees verder >>

Nieuw in onze wijnkelder van ons wijnhuis Bodegas Lahoz

 

Lees verder >>

Even Voorstellen: Chantal Huiskes

 

In onze rubriek ’Even Voorstellen’ maakt u kennis met onze collega’s van Berghorst & Bos Wijnen en Berghorst Dranken. Van de jongens in het magazijn, tot onze collega’s op kantoor en de personen in de buitendienst.

Graag stellen wij u voor aan Chantal Huiskes - Inkoop & Administratie.

Lees verder >>

Wijnweetje: Snoeiwijze Cordon

Verleden week hebben wij u iets verteld over de Guyot snoeiwijze. Naast de Guyot snoei zijn er nog 2 andere meest bekende snoeimethoden: Cordon snoei en Gordijn snoei. Per land, streek en druivensoort verschilt het welke methode wordt toegepast.

Lees verder >>

Wijnweetje: Snoeiwijze Guyot bij Karle

Tijdens onze wijntrip naar de Elzas voor het 10-jarg bestaan van Patrimoines de Terroir hebben we gelijk een bezoek gebracht aan Weingut Karle, slechts 3 kwartier daar vandaan in Kaiserstuhl, Duitsland. Interresante les gehad over snoeiwijze in het mooie, winterse landschap!


 

Lees verder >>

Even Voorstellen: Arjan Gerrits

In onze rubriek ’Even Voorstellen’ maakt u kennis met onze collega’s van Berghorst & Bos Wijnen en Berghorst Danken. Van de jongens in het magazijn, tot onze collega’s op kantoor en de personen in de buitendienst. 

Deze maand stellen wij u graag voor aan Arjan Gerrits,
Allround magazijnmedewerker inkomende goederen.


 

Lees verder >>

Nieuw in onze wijnkelder: Raventos d Alella

Lees verder >>

Nieuw in onze wijnkelder: ORIS

 

Lees verder >>

Wijnweetje: Champagne Blanc de Blancs

 

Lees verder >>

Wijnweetje: Champagne Blanc de Noir

 

Lees verder >>

Even Voorstellen: Jan Willem Siebelink

In onze rubriek ’Even Voorstellen’ maakt u kennis met onze collega’s van Berghorst & Bos Wijnen en Berghorst Danken. Van de jongens in het magazijn, tot onze collega’s op kantoor en de personen in de buitendienst. 

Deze maand stellen wij u graag voor aan Jan Willem Siebelink, Verkoop Binnendienst.

 

Lees verder >>

Herfstactie Chef & Sommelier glazen

 

De Chef en Sommelier Sublym wijnglazen zijn van hoge kwaliteit en een ware toevoeging op de tafel tijdens het wildseizoen.   Kosten? € 0,00!

Bij aankoop van 12 flessen actiewijn krijgt u 6 glazen van Berghorst & Bos Wijnen kado!

Lees verder >>

Wijnweetje: dessertwijn

 

Lees verder >>

Nieuw in onze wijnkelder: Pinot Noir les Grains, Cuvée Rare - Marrenon

Beperkte oplage!

Voordat de herfst helemaal losbarst en we weer volop in de wildtijd zitten laten we u graag kennismaken met deze ’nazomerwijn’ van ons Franse wijnhuis Marrenon.


Lees verder >>

Even Voorstellen: Bob Kendle

In onze rubriek ’Even Voorstellen’ maakt u kennis met onze collega’s van Berghorst & Bos Wijnen en Berghorst Danken. Van de jongens in het magazijn, tot onze collega’s op kantoor en de personen in de buitendienst. 

Deze maand stellen wij u graag voor aan Bob Kendle, logistiek teamleider.

 

Lees verder >>

Nieuw in onze wijnkelder: Porthuis Agri-Roncão

 

Lees verder >>

Nieuw in de wijnkelder: de prosecco’s van Bedin

 

Lees verder >>

Even Voorstellen: Lindy Timmerhuis

In onze nieuwe rubriek ’Even Voorstellen’ maakt u kennis met onze collega’s van Berghorst & Bos Wijnen en Berghorst Danken. Van de jongens in het magazijn, tot onze collega’s op kantoor en de personen in de buitendienst.

Benieuwd wie u altijd aan de lijn heeft bij het doorgeven van uw bestelling? Wij stellen u graag voor aan Lindy Timmerhuis, Receptie & Order Entry

Lees verder >>

Abruzzo - een vergeten wijngebied

 

Lees verder >>

Wijnweetje: Rosé, het ultieme terrasdrankje

 

Lees verder >>

Wijnweetje: Biologisch en Biodynamisch

 

Lees verder >>

Uitzending Keuringsdienst van Waarde

 

Lees verder >>

WIM campagne KVNW

 

Lees verder >>

Nieuw in onze wijnkelder: Piorro

De broers António en Edmar Monteiro, de oprichters van 1912 Winemakers, zijn geboren in de regio Douro, Portugal. Al op zeer jonge leeftijd hielpen zij hun vader op het wijngoed ‘Quinta de São Bernardo’, gedateerd uit het jaar 1912 en gelegen aan de oevers van de rivier de Douro.  De oude wijngaard ligt op de rechteroever en bevat zeer oude stokken met inheemse druivensoorten: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Barroca en Tinta Roriz. Het is een wijngaard die vooral fruitige, evenwichtige en elegante wijnen produceert met een goede structuur.

  

’Quinta da Água’, gelegen op een hoger gedeelte vlabij de Douro,  werd later door de twee broers overgenomen met het doel op uitbreiding van de wijnproductie. Het vormt een soort amfitheater met optimale blootstelling aan de zon en biedt een mix van oude en jonge wijnstokken met witte en rode druiven: Touriga Franca, Touriga Nacional, Tinta Barroca, Tinta Roriz en Sousão.

1912 Winemakers
is ontstaan uit een blend van Passie, Zorg voor Tradities en Vernieuwing.

Lees verder >>

KVNW

Berghorst & Bos Wijnen is gecertificeerd met het keurmerk KVNW Register Wijnhandelaar! 

Lees verder >>

WIJ VIEREN EEN FEESTJE!

  

Lees verder >>

Nieuw in onze wijnkelder: Chardonnay Reserve, Rocca Maura

 

Lees verder >>

Riesling & Grüner Veltliner Cru Rainer Wess

 

Lees verder >>

Wijnweetje: Kan een wijn met schroefdop ook ’kurk’ hebben?

 

Lees verder >>

Bestellen en afleveren voorjaarsfeestdagen

 

Lees verder >>

WIJNCURSUS

  

Lees verder >>

Asperges

 

Lees verder >>

Allergenen

 Heeft uw gast vragen over allergenen in de wijn?
       

Lees verder >>

Prowein nieuws

 15, 16 en 17 maart Prowein Düsseldorf. 

Lees verder >>

Cava

 

Lees verder >>

Nieuw in onze wijnkelder:

 I Capitani; een familiebedrijf uit het prachtige Campania, Zuid-West Italië

Lees verder >>