Page 2 - Berghorst & Bos Wijnen magazine 2016 - 2017
P. 2
Inleiding Voor u ligt alweer het derde wijnmagazine van Berghorst & Bos Wijnen, editie 2016-2017. Naast de verhalen van veel bekende wijnproducenten, waarvan wij de wijnen al (meer dan) 5 jaar in ons assortiment hebben, stellen wij u ook graag voor aan een aantal nieuwe: • wat is het verhaal achter de fles van onze Oostenrijkse producenten Erwin Tinhof en Rainer Wess? • ontdek de moderne lijn Piorro van 1912 Winemakers (al sinds 1912 een begrip in Portugal!). • en hoe wordt de Cava Cuvee 21 van Parxet uit Spanje gemaakt? Op 14 september 2015 mochten wij, in het bijzijn van al onze klanten en producenten, ons eerste lustrum vieren. Een bijzonder moment om terug te kijken op wat we in de afgelopen 5 jaar hebben bereikt en vooruit te kijken naar de toekomst. Berghorst & Bos Wijnen kiest bewust voor kleine wijnboeren die, met passie, eerlijke en zuivere wijnen produceren. Door eigen import en zonder tussenhandel houden we de lijnen kort en bouwen we een langdurige relatie met hen op. Wij brengen regelmatig een bezoek bij de producent om hun wijnen en filosofie nog beter te leren kennen en delen deze gezamenlijke passie graag met horecaondernemers. Zo helpen wij hen verder op het gebied van wijn. In dit magazine nemen wij u alvast mee op reis langs de wijngaarden van onze producenten. Bij Berghorst & Bos Wijnen staat de klant centraal en blijven wij ondersteunen met onder andere wijn- en verkoopcursussen, het overbrengen van wijninformatie, meedenken in de bedrijfsformule en calculaties. Zo treft u in dit magazine diverse handige wijnweetjes aan en zijn we in ons proeflokaal momenteel bezig met instructiefilms over onder andere het bereiden van wijn. De juiste wijn op het juiste moment. Dat is wat een horecaondernemer wil voor zijn gasten. Een wijn die niet overal te krijgen is. Karakteristiek. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Dankzij onze jarenlange horeca- ervaring begrijpen we dat als geen ander. Dat maakt Berghorst & Bos Wijnen tot meer dan zomaar een wijnhandel. Wij wensen u veel leesplezier! Jeroen Bos en Bart Vunderink 2
   1   2   3   4   5   6   7